Voor een waardig afscheid kies je een uitvaartondernemer die bij je past

Inspiratie en trends

Tijdens de uitvaart bewijst u de overledene de laatste eer. Dit kan op veel verschillende manieren. De uitvaart is net als het leven voor iedereen uniek en een mooi en waardig afscheid geheel volgens de wensen van uw dierbare is het mooiste wat er is. Ondanks de treurige gedachte achter een uitvaart, is het belangrijk de persoonlijkheid van de overledene te herdenken en te blijven herinneren. Tevens is de uitvaart het begin van uw rouwproces. Een uitvaart zal u en alle andere nabestaanden hierin op weg helpen. In deze zin is een uitvaart een enorm waardevol aspect van het leven.

Een persoonlijke uitvaart

De identiteit van de overledene moet reflecteren in alle onderdelen van de dienst. U en alle genodigden worden geraakt en het afscheid zal een mooie blijvende herinnering aan de overledene zijn. De invulling van zo’n dag is persoonsgebonden en doorgaans wordt er veel troost geput uit de gedachte dat alles naar wens van de overledene is gegaan.

Inspiratie

Als de wensen van uw dierbare niet concreet uitgesproken zijn kan wat inspiratie houvast bieden. U hoeft namelijk niet alles alleen te doen in deze heftige periode. Andere uitvaarten kunnen u helpen bij het invullen van een hartverwarmend afscheid die zal zorgen voor een blijvende herinnering aan de overledene. Van inspiratie voor muziek en gedichten tot ideeën voor de aankleding en invulling van de dag. Ook aan de grafkist kunt u de gewenste vorm en kleur geven. Bedenk goed dat geen enkel idee de verkeerde is. U bepaalt het namelijk allemaal zelf.